Kratie- i grunnen vel verdt et stopp.

Det ble også tid her i Kratie til å besøke en aktiv wat. Dette stedet er et slags meditasjonssenter på toppen av et lite fjell. Opp første trapp var det et bibliotek. Døren var stengt, så jeg antar at det inneholdt bøker og skrifter for dem som kommer dit for å studere. Videre opp neste trapp til toppen var det en liten wat og en fantastisk utsikt. Bildene herfra ligger i kameraet og blir ikke lastet opp før vi er hjemme.

I åssiden var det flere plattformer bygget i trær, der man kan sitte i fred i meditasjon. Sommerfugler og bittesmå flaggermus fløy i skogen som dekket åsen. En flokk apekatter hadde tilhold her, og for vår del fungerte de som portvoktere. Vi har sunn respekt for aper og styrken deres, selv om de ser små og søte ut.. Denne karen traff vi i trappen.I rettferdighetens navn skal det sies at han satt pent og stille til han trodde at telefonen var mat som ble tilbudt.

Svette i barten etter å ha gått til toppen, dro vi hjem til hotellet for en sårt tiltrengt dusj og rene klær.

På ettermiddagen dro vi inn til byen, behørig utstyrt med hotellets telefon, så vi kunne ringe for å bli hentet når vi ville hjem.


Vi satte oss på elvepromenaden og så solnedgangen over Mekong, var tilskuere til aftenens aerobictime, før vi fikk vår middag og dro hjem. Nok en gang i seng rundt ni, som ser ut til å ha blitt vår standard når vi er på tur..
 

#kratie #kambodsja #apekatter #mekong #turdamene

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits