Nomades land

Busstur fra Sihanoukville til Nomades land på Koh Totang ble noe lengre enn planlagt. Selv om vi hadde forhørt oss nøye og vel om at sjåføren visste hvor vi skulle av, så forsto vi at dette nok var misforstått.  Dermed måtte vi følge med bussen til Koh Kong city, kjøpe returbillett og vente en times tid. Det var egentlig litt greit med ventetiden for da rakk vi å få spist litt mat.


Koh Kong City busstasjon.

 En 4-5 timers ekstra tur på veien må man bare tåle. På returen stoppet bussen på rett plass og Nichole som eier Nomades land hadde ordnet det slik at en taxisjåfør sto og ventet på oss der. Regnet meldte sin ankomst, så vi var takknemlig for å ha regnponsjo lett tilgjengelig for båtturen. Etter ca 15 minutter ankom vi det man kan kalle et lite paradis. 

 

Nomades land ligger på en liten øy som består av jungel og stranden som resorten ligger på. Den består av fem bungalower og et fellesområde. Det tar ca en time å padle i kajak rundt øya og det er 6 fastboende der. Stedet har en miljøvennlig profil. De har renset regnvann (smaker godt) og slik unngår de også unødig plastsøppel. Det du selv produserer av søppel bærer du selv med deg når du forlater øya. Bungalowene er utstyrt med tørrdo (tømmes hver dag og fungerer utmerket) samt dusj - "cambodian style" - hvor man benytter øsekar. 

På kvelden blir det tilberedt et felles måltid som gjester og personalet nyter i fellesskap. Utrolig hyggelig stemning og meget god mat!


Bungalowen vår-Dive in (nr2)Er du en morgenfugl anbefales det å stå opp tidlig en morgen - før morgengry. Stjernehimmelen og måneskinnet er fantastisk, samt å få med seg morgengryet og soloppgangen fra hengekøya eller på stranden.

Takk for fantastiske dager 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits